Hotel Dazzling Agra

Basai
Hotel Dazzling Agra Öne Çıkan Resim
Hotel Dazzling Agra Dış Mekan
Hotel Dazzling Agra Dış Mekan
Hotel Dazzling Agra Dış Mekan
Hotel Dazzling Agra İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Dazzling Agra
Opp. Hotel ITC Mughal Besides Bikanervala, Fatehabad Road , Basai

Hotel Dazzling Agra misafirlere Agra merkezinde, Shah Burj ve Chhatris of Scindia Dynasty ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tac Mahal ile 1,3 mi (2,1 km) ve Cami ve Jawab ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Agra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x