Hotel Lotus

Kuzeybatı Missouri, Kansas
Hotel Lotus Genel
Hotel Lotus Öne Çıkan Resim
Hotel Lotus Kahvaltı
Hotel Lotus Kahvaltı
Hotel Lotus Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Hotel Lotus
3830 Blue Ridge Cut Off Kuzeybatı Missouri, Kansas

Hotel Lotus konaklamanızda Kansas bölgesinde, Kauffman Stadyumu ve Arrowhead Stadyumu ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Negro Leagues Beyzbol Müzesi ile 9,9 km (6,1 mil) ve Crown Center ile 9,9 km (6,1 mil) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

123 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x