HOTEL LOS CEDROS INN

Nuevo Casas Grandes
HOTEL LOS CEDROS INN Genel
HOTEL LOS CEDROS INN Genel
HOTEL LOS CEDROS INN Genel
HOTEL LOS CEDROS INN Genel
HOTEL LOS CEDROS INN Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
HOTEL LOS CEDROS INN
Avenida Benito Juárez 3201 , Nuevo Casas Grandes

Nuevo Casas Grandes bölgesindeki HOTEL LOS CEDROS INN konaklamanızda, Paquimé ve Paquime Arkeolojik Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız.

HOTEL LOS CEDROS INN misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve öğlen arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Basic Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Grand Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x