Durazno Inn

Nuevo Casas Grandes
Durazno Inn Genel
Durazno Inn Genel
Durazno Inn Genel
Durazno Inn Genel
Durazno Inn Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Durazno Inn
605 Av Benito Juárez Centro , Nuevo Casas Grandes

Nuevo Casas Grandes bölgesindeki Durazno Inn misafirlere tarihi bölgede, Paquimé ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Paquime Arkeolojik Alanı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x