Hotel Loredana

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Hotel Loredana Genel
Hotel Loredana Genel
Hotel Loredana Genel
Hotel Loredana Öne Çıkan Resim
Hotel Loredana Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Loredana
Via Teola, 106 Valtelline Vadisi, Italian Alps

Livigno bölgesindeki Hotel Loredana konaklamanızda, Mottolino Kayak Merkezi ve Valtellina Kayak Merkezi yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Livigno Kayak Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Bromio Termal Kaplıcaları ile 21,3 mi (34,2 km) mesafede.

Loredana, Hotel Loredana misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x