Alexander Charme Hotel

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Alexander Charme Hotel Genel
Alexander Charme Hotel Genel
Alexander Charme Hotel Genel
Alexander Charme Hotel Öne Çıkan Resim
Alexander Charme Hotel Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Alexander Charme Hotel
Via Freita 103 Valtelline Vadisi, Italian Alps

Alexander Charme Hotel misafirlere Livigno bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Valtellina Kayak Merkezi ve Teola Pianoni Bassi Kayak Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Livigno Kayak Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Bromio Termal Kaplıcaları ile 21,3 mi (34,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kapalı havuz ve sauna var. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Junior Süit (2 people)
Room
Junior Süit (4 people)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x