Hôtel Les Poteaux Carrés

Rhone-alpes, Saint-Etienne
Hôtel Les Poteaux Carrés Öne Çıkan Resim
Hôtel Les Poteaux Carrés Oda Düzeni
Hôtel Les Poteaux Carrés Oda Düzeni
Hôtel Les Poteaux Carrés Oda Düzeni
Hôtel Les Poteaux Carrés Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Hôtel Les Poteaux Carrés
33 Avenue Denfert Rochereau Rhone-alpes, Saint-Etienne

Hôtel Les Poteaux Carrés misafirlere Saint-Etienne merkezinde, Museum of Modern Art ve Musée d’Art Moderne ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Saint Etienne Operası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Zenith Saint-Etienne Metropole ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Les Poteaux Carrés ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x