Hotel Les Deux Girafes

Paris
Hotel Les Deux Girafes Genel
Hotel Les Deux Girafes Genel
Hotel Les Deux Girafes Genel
Hotel Les Deux Girafes Genel
Hotel Les Deux Girafes Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Hotel Les Deux Girafes
23 passage beslay , Paris

Hotel Les Deux Girafes konaklamanızda Paris merkezinde, Atelier des Lumières Sanat Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Place des Vosges ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Picasso Müzesi ile 2,3 km ve Parc des Buttes Chaumont ile 2,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 80-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x