Hotel Le Renoir

Black Perigord, Sarlat-la-Caneda
Hotel Le Renoir Genel
Hotel Le Renoir Genel
Hotel Le Renoir Öne Çıkan Resim
Hotel Le Renoir Dış Mekan
Hotel Le Renoir Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Le Renoir
2, rue Abbé Surgier Black Perigord, Sarlat-la-Caneda

Hotel Le Renoir misafirlere Sarlat-la-Canéda merkezinde, Sarlat Perigord Noir Turizm Bürosu ve Sarlat Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cour des Chanoines ile 0,4 mi (0,6 km) ve Cour des Fontaines ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

36 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Asma Kat
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x