Hôtel Le Malown

Paris
Hôtel Le Malown Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Malown Dış Mekan
Hôtel Le Malown Kahvaltı
Hôtel Le Malown Yerinde Yemek
Hôtel Le Malown Oda Düzeni
Image More +31 fotoğraf
Hôtel Le Malown
12 Rue Greffulhe , Paris

Hôtel Le Malown misafirlere Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Louvre Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Arc de Triomphe (8.) ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada iPad ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 51-cm LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Dubleks
Dubleks
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x