Hotel le Lonca

Ota
Hotel le Lonca Genel
Hotel le Lonca Öne Çıkan Resim
Hotel le Lonca Dış Mekan
Hotel le Lonca Dış Mekan
Hotel le Lonca Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Hotel le Lonca
ROUTE DE LA MARINE Porto , Ota

Hotel le Lonca misafirlere Ota bölgesinde, plaj yakınında, Regional Natural Park of Corsica ve Calanche of Piana, Gulf of Girolata, Scandola Reserve yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Waterfront ile 0,1 mi (0,2 km) ve Gulf of Porto ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x