Hotel Colombo

Ota
Hotel Colombo Genel
Hotel Colombo Öne Çıkan Resim
Hotel Colombo Dış Mekan
Hotel Colombo Dış Mekan
Hotel Colombo Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Colombo
Route de Calvi Porto Ota , Ota

Hotel Colombo misafirlere Ota bölgesinde, plaj yakınında, Regional Natural Park of Corsica ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Waterfront ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calanche of Piana, Gulf of Girolata, Scandola Reserve ile 0,5 mi (0,8 km) ve Gulf of Porto ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Hotel Colombo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve Otomatik satış makinesi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x