Hotel Le Diplomate

Nouakchott
Hotel Le Diplomate Öne Çıkan Resim
Hotel Le Diplomate Dış Mekan
Hotel Le Diplomate Dış Mekan
Hotel Le Diplomate Kahvaltı
Hotel Le Diplomate Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Hotel Le Diplomate
Zra 563, Tevragh Zeina , Nouakchott

Hotel Le Diplomate misafirlere Nouakchott merkezinde, Stade Olympique (Olimpik Stadyum) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Nouakchott Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Artisanal ile 2,2 mi (3,5 km) ve Marche Capitale ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x