Hotel Le Chateau

Douala
Hotel Le Chateau Genel
Hotel Le Chateau Genel
Hotel Le Chateau Öne Çıkan Resim
Hotel Le Chateau Dış Mekan
Hotel Le Chateau Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Hotel Le Chateau
Boulevard de l'Aeroport Terminus St. Michel , Douala

Douala bölgesindeki Hotel Le Chateau misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Douala Grand Mall ve Saints Peter ve Paul Katedrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Reunification Stadyumu ile 3,4 mi (5,5 km) ve La Nouvelle Liberte ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 6.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x