Afrique Hotel Douala Airport

Douala
Afrique Hotel Douala Airport Genel
Afrique Hotel Douala Airport Genel
Afrique Hotel Douala Airport Genel
Afrique Hotel Douala Airport Genel
Afrique Hotel Douala Airport Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Afrique Hotel Douala Airport
Boulevard Urbain Est , Douala

Douala bölgesindeki Afrique Hotel Douala Airport misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Reunification Stadyumu ve La Nouvelle Liberte ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Douala Grand Mall ile 2,5 mi (4 km) ve Douala Limanı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Le Dibanga ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 75 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x