Hotel Le Ballu

Paris
Hotel Le Ballu Genel
Hotel Le Ballu Öne Çıkan Resim
Hotel Le Ballu Dış Mekan
Hotel Le Ballu İç Mekan
Hotel Le Ballu Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Hotel Le Ballu
30 Rue Ballu , Paris

Hotel Le Ballu size Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Champs-Elysees (Şanzelize) ile 1,8 mi (2,9 km) ve Arc de Triomphe (8.) ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Hotel Le Ballu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Economy
Economy Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Teras
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Teras
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x