Hotel Langenthal

Batı İsviçre, Langenthal
Hotel Langenthal Genel
Hotel Langenthal Genel
Hotel Langenthal Öne Çıkan Resim
Hotel Langenthal Dış Mekan
Hotel Langenthal Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Langenthal
Aarwangenstrasse 82 Batı İsviçre, Langenthal

Langenthal bölgesindeki Hotel Langenthal konaklamanızda, Langenthal Müzesi ve Evangelical Reform Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Langenthal Deer Park ile 1,6 mi (2,5 km) ve Gurdwara Sahib Switzerland ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restaurant Ayurveda yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x