Boutique-Hotel Auberge Langenthal

Batı İsviçre, Langenthal
Boutique-Hotel Auberge Langenthal Genel
Boutique-Hotel Auberge Langenthal Genel
Boutique-Hotel Auberge Langenthal Genel
Boutique-Hotel Auberge Langenthal Genel
Boutique-Hotel Auberge Langenthal Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Boutique-Hotel Auberge Langenthal
Murgenthalstrasse 5 Batı İsviçre, Langenthal

Langenthal bölgesindeki Boutique-Hotel Auberge Langenthal konaklamanızda, Langenthal Müzesi ve Evangelical Reform Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Langenthal Deer Park ile 0,9 mi (1,5 km) ve Gurdwara Sahib Switzerland ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x