Hotel Lake Breeze

Gulshan
Hotel Lake Breeze Genel
Hotel Lake Breeze Genel
Hotel Lake Breeze Öne Çıkan Resim
Hotel Lake Breeze Dış Mekan
Hotel Lake Breeze Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Lake Breeze
House # 15, Road # 42, Gulshan-2 , Gulshan

Hotel Lake Breeze misafirlere Dhaka bölgesinde, göl üzerinde, Gulshan Circle 1 ve Embassy of the United States of America 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jamuna Future Park ile 5,4 mi (8,8 km) ve Gulshan Gölü Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Dignity misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Göl Manzaralı
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x