Hotel Golden Deer

Gulshan
Hotel Golden Deer Genel
Hotel Golden Deer Genel
Hotel Golden Deer Öne Çıkan Resim
Hotel Golden Deer Dış Mekan
Hotel Golden Deer Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Golden Deer
House # 31/A, Road # 35/A, Lake Side Gulshan-2 , Gulshan

Hotel Golden Deer misafirlere Dhaka merkezinde, Gulshan Circle 1 ve Police Plaza Concord Shopping Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jamuna Future Park ile 5,6 mi (9 km) ve Gulshan Gölü Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Golden Deer restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Barok stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x