Hotel La Residence

Gurugram
Hotel La Residence Öne Çıkan Resim
Hotel La Residence Dış Mekan
Hotel La Residence Dış Mekan
Hotel La Residence Dış Mekan
Hotel La Residence Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel La Residence
W-5/6, DLF Phase 3 Sector 24 , Gurugram

Hotel La Residence konaklamanızda Gurugram merkezinde, DLF Cyber City ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ambience Mall Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Kingdom of Dreams Sahne Sanatları Merkezi ile 7,7 km (4,8 mil) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x