Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3

Gurugram
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 Genel
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 Öne Çıkan Resim
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 Dış Mekan
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 Dış Mekan
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3
v- block , 37/8 ,DLF Phase 3 Near Narayana hospital , Gurugram

Hotel Amazone Residency - Dlf Phase 3 misafirlere Gurugram (DLF City) bölgesinde, DLF Cyber City ve DLF Phase II ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ambience Mall Alışveriş Merkezi ile 4,8 km (3 mil) ve Kingdom of Dreams Sahne Sanatları Merkezi ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Amazone yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler 29 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 84-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gurugram bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x