Hotel La Polar

Costa Verde, Gijon
Hotel La Polar Öne Çıkan Resim
Hotel La Polar Dış Mekan
Hotel La Polar Dış Mekan
Hotel La Polar Dış Mekan
Hotel La Polar İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel La Polar
Avenida Jose Manuel Palacio Alvarez, 20 Costa Verde, Gijon

Hotel La Polar misafirlere Gijon (Distrito Oeste) bölgesinde, Gijon Akvaryumu ve Playa de Poniente Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Gijon Demiryolu Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Biscay Körfezi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x