Hotel 44

Costa Verde, Gijon
Hotel 44 Öne Çıkan Resim
Hotel 44 Dış Mekan
Hotel 44 Dış Mekan
Hotel 44 Dış Mekan
Hotel 44 Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel 44
Avenida de Galicia 42 Costa Verde, Gijon

Hotel 44 misafirlere Gijon (Distrito Oeste) bölgesinde, Playa de L'Arbeyal ve Playa de Poniente Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Biscay Körfezi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Gijon Akvaryumu ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

İspanyol mutfağı sevenler için Restaurante 44 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Double Room + extra bed)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x