Hôtel La Pietra Restaurant & Spa

L'Ile-Rousse
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa Genel
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa Genel
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa Genel
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa Genel
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa Genel
Image More +104 fotoğraf
Hôtel La Pietra Restaurant & Spa
Chemin du Phare , L'Ile-Rousse

Hôtel La Pietra Restaurant & Spa misafirlere L'Ile-Rousse bölgesinde, deniz kıyısında, Ile-Rousse Deniz Feneri ve Port de L'Ile-Rousse ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ile de la Pietra ile 0,5 mi (0,8 km) ve Corsica Plajları ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Chez Cyprien restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Süit
Chambre
Chambre PMR Deluxe
Suite
Suite Prestige

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x