Hôtel L'Escale Coté Port

L'Ile-Rousse
Hôtel L'Escale Coté Port Öne Çıkan Resim
Hôtel L'Escale Coté Port Dış Mekan
Hôtel L'Escale Coté Port Oda Düzeni
Hôtel L'Escale Coté Port Oda Düzeni
Hôtel L'Escale Coté Port Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Hôtel L'Escale Coté Port
Route du Port, Lotissement des Iles , L'Ile-Rousse

L'Ile-Rousse bölgesindeki Hôtel L'Escale Coté Port konaklamanızda, Corsica Plajları ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Parc de Saleccia ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Port de L'Ile-Rousse ile 0,4 mi (0,6 km) ve Place Paoli ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Escale ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire (4 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x