Hotel La Parrita

Batı Endülüs, Rota
Hotel La Parrita Öne Çıkan Resim
Hotel La Parrita Dış Mekan
Hotel La Parrita İç Mekan
Hotel La Parrita İç Mekan
Hotel La Parrita İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel La Parrita
Calle Sagrado Corazón de Jesús, 61 Batı Endülüs, Rota

Rota bölgesindeki Hotel La Parrita misafirlere plaj yakınında, El Chorrillo ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Luna Kalesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Playa de la Costilla ile 1,2 km (0,8 mil) ve Parroquia de Nuestra Señora de la O ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 14 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda (Interior)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Interior)
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x