Hotel Caribe

Batı Endülüs, Rota
Hotel Caribe Genel
Hotel Caribe Genel
Hotel Caribe Genel
Hotel Caribe Genel
Hotel Caribe Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Hotel Caribe
Avenida de la Marina ,60 Batı Endülüs, Rota

Hotel Caribe misafirlere Rota bölgesinde, plajda, Playa de la Costilla ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Luna Kalesi ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Deniz İstasyonu Rota ile 9,9 mi (15,9 km) ve El Chorrillo ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoranı Costa Rica misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x