Hôtel La Nouvelle République & Hammam

Paris
Hôtel La Nouvelle République & Hammam Genel
Hôtel La Nouvelle République & Hammam Genel
Hôtel La Nouvelle République & Hammam Öne Çıkan Resim
Hôtel La Nouvelle République & Hammam Dış Mekan
Hôtel La Nouvelle République & Hammam Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hôtel La Nouvelle République & Hammam
9 rue Moret , Paris

Hôtel La Nouvelle République & Hammam konaklamanızda Paris merkezinde, Atelier des Lumières Sanat Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Garnier Opera Binası ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Louvre Müzesi ile 3,8 km (2,4 mi) ve Notre Dame Katedrali ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
City
City Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x