Hotel La Marina

Cilento (bölge), Castellabate
Hotel La Marina Öne Çıkan Resim
Hotel La Marina İç Mekan
Hotel La Marina Yerinde Yemek
Hotel La Marina Yerinde Yemek
Hotel La Marina Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Hotel La Marina
Corso Senatore Matarazzo 169 00169 Cilento (bölge), Castellabate

Hotel La Marina misafirlere Castellabate bölgesinde, deniz kıyısında, Santa Maria a Mare Kilisesi yakınında ve Basilica Pontificia Santa Maria de Gulia ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Spiaggia delle Grotta di San Marco ile 2,2 mi (3,5 km) ve Port of San Marco di Castellabate ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Ristorante La Marina misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x