Amnis Suites

Cilento (bölge), Castellabate
Amnis Suites Öne Çıkan Resim
Amnis Suites Dış Mekan
Amnis Suites İç Mekan
Amnis Suites Kahvaltı
Amnis Suites Oda Manzaraları
Image More +28 fotoğraf
Amnis Suites
Corso Sen. Andrea Matarazzo 63 Cilento (bölge), Castellabate

Castellabate bölgesindeki Amnis Suites konaklamanızda Santa Maria a Mare Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Spiaggia delle Grotta di San Marco ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Basilica Pontificia Santa Maria de Gulia ile 1,4 mi (2,2 km) ve Port of San Marco di Castellabate ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x