Hotel La Kinkerne

Northern Alps, Les Prodains
Hotel La Kinkerne Öne Çıkan Resim
Hotel La Kinkerne Dış Mekan
Hotel La Kinkerne Dış Mekan
Hotel La Kinkerne Dış Mekan
Hotel La Kinkerne İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Hotel La Kinkerne
2786 Route des Ardoisières Northern Alps, Les Prodains

Morzine bölgesindeki Hotel La Kinkerne konaklamanızda, Avoriaz Kayak Merkezi ve Les Prodains Teleferiği yakınında olacaksınız. Bu kayak dostu otel Les Gets Kayak Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Espace Aquatique ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda Hotel La Kinkerne misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x