Hôtel Mil8

Les Portes Du Soleil, Avoriaz
Hôtel Mil8 Genel
Hôtel Mil8 Öne Çıkan Resim
Hôtel Mil8 Dış Mekan
Hôtel Mil8 Dış Mekan
Hôtel Mil8 Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hôtel Mil8
241 rue des traîneaux Les Portes Du Soleil, Avoriaz

Hôtel Mil8 konaklamanızda Morzine bölgesinde, dağda, Avoriaz Kayak Merkezi yakınında Aquariaz Water Park ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu otel Avoriaz Kayak Teleferiği ile 1,1 km (0,7 mi) ve Les Gets Kayak Merkezi ile 13,1 km (8,1 mi) mesafede.

Otelin restoranı Mil8 misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 42 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spor salonu ve sezonluk açık havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Cocoon)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit (Dreams)
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x