Hotel La Coccinelle

Bamako
Hotel La Coccinelle Genel
Hotel La Coccinelle Genel
Hotel La Coccinelle Genel
Hotel La Coccinelle Genel
Hotel La Coccinelle Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Hotel La Coccinelle
Hippodrome, Route de Koulikoro Rue 251 porte 82 , Bamako

Bamako bölgesindeki Hotel La Coccinelle konaklamanızda Bamako Artisan Market ve Bamako: vegetable market at the south bank ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Marché de Medina ile 1,8 mi (3 km) ve Büyük Bamako Camisi ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için 1 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Stüdyo
Stüdyo
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x