Grand Hotel Bamako

Dar Salam
Grand Hotel Bamako Genel
Grand Hotel Bamako Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Bamako Dış Mekan
Grand Hotel Bamako Kahvaltı
Grand Hotel Bamako Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Grand Hotel Bamako
Avenue Van Vollenhoven , Dar Salam

Grand Hotel Bamako misafirlere Bamako merkezinde, Büyük Bamako Camisi ve Fetish Stalls ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Musée National ile 0,8 mi (1,2 km) ve Mali Ulusal Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Room
Room
Executive Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x