Hotel La Citadelle

Abidjan
Hotel La Citadelle Öne Çıkan Resim
Hotel La Citadelle İç Mekan
Hotel La Citadelle Banyo Tipleri
Hotel La Citadelle Eğlence ve Teknoloji
Hotel La Citadelle Oda
Image More +6 fotoğraf
Hotel La Citadelle
Koumassi Derriere, Grand Marche , Abidjan

Hotel La Citadelle misafirlere Abidjan merkezinde, Doraville ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Robert Champroux Stadı ile 3,1 mi (5 km) ve Spor Sarayı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x