Hôtel La Bergerie

Les Portes Du Soleil, Chatel
Hôtel La Bergerie Genel
Hôtel La Bergerie Genel
Hôtel La Bergerie Öne Çıkan Resim
Hôtel La Bergerie Dış Mekan
Hôtel La Bergerie Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Hôtel La Bergerie
530 Route du Linga Les Portes Du Soleil, Chatel

Hôtel La Bergerie misafirlere Chatel bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Châtel Visitor Center ve Forme d'O Aquatic Center ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Les Gets Kayak Merkezi ile 24,6 mi (39,6 km) ve Avoriaz Kayak Merkezi ile 32,2 mi (51,9 km) mesafede.

La Bergerie, Hôtel La Bergerie misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x