Fleur De Neige Hôtel

Les Portes Du Soleil, Chatel
Fleur De Neige Hôtel Genel
Fleur De Neige Hôtel Genel
Fleur De Neige Hôtel Genel
Fleur De Neige Hôtel Genel
Fleur De Neige Hôtel Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Fleur De Neige Hôtel
564 route de Vonnes Les Portes Du Soleil, Chatel

Fleur De Neige Hôtel misafirlere Chatel bölgesinde, dağda, Châtel Visitor Center ve Super Chatel Kayak Teleferiği ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Les Gets Kayak Merkezi ile 24,9 mi (40,1 km) ve Avoriaz Kayak Merkezi ile 32,2 mi (51,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Süit
Dört
Dört Kişilik Oda (Privilege)
Oda
Oda (Privilege duplex)
Exclusive
Exclusive Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Exclusive
Exclusive Oda (duplex)
Junior
Junior Süit
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Privilège)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x