Hotel L'Ours De Mutzig

Alsace Wine Route, Mutzig
Hotel L'Ours De Mutzig Genel
Hotel L'Ours De Mutzig Öne Çıkan Resim
Hotel L'Ours De Mutzig Dış Mekan
Hotel L'Ours De Mutzig Dış Mekan
Hotel L'Ours De Mutzig Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Hotel L'Ours De Mutzig
24 Place De La Fontaine Alsace Wine Route, Mutzig

Mutzig bölgesindeki Hotel L'Ours De Mutzig konaklamanızda, Vosges Mountains yakınında ve Chartreuse Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Office de Tourisme Region Molsheim-Mutzig ile 1,9 mi (3,1 km) ve Bowling du Trefle ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurant restoranı Fransız mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x