Hostellerie du Rosenmeer

Alsace Wine Route, Rosheim
Hostellerie du Rosenmeer Öne Çıkan Resim
Hostellerie du Rosenmeer Banyo Tipleri
Hostellerie du Rosenmeer
45, avenue de la Gare Alsace Wine Route, Rosheim

Rosheim bölgesindeki Hostellerie du Rosenmeer konaklamanızda, Vosges Mountains yakınında ve Bowling du Trefle ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Office de Tourisme Region Molsheim-Mutzig ile 3,6 mi (5,8 km) ve Pazar Meydanı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Gastronomique yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Contemporary)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x