Hotel Kronenschlösschen

Rhine-romantic Route, Hattenheim
Hotel Kronenschlösschen Genel
Hotel Kronenschlösschen Genel
Hotel Kronenschlösschen Genel
Hotel Kronenschlösschen Genel
Hotel Kronenschlösschen Genel
Image More +59 fotoğraf
Hotel Kronenschlösschen
Rheinallee Rhine-romantic Route, Hattenheim

Eltville am Rhein bölgesindeki Hotel Kronenschlösschen, Eberbach Manastır Kilisesi ve Schloss Johannisberg ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel Drosselgasse ile 11,9 km ve RheinMain Kongre Merkezi ile 18 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Guesthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x