Hotel Kloster Eberbach

Rhine-romantic Route, Eltville am Rhein
Hotel Kloster Eberbach Genel
Hotel Kloster Eberbach Öne Çıkan Resim
Hotel Kloster Eberbach Dış Mekan
Hotel Kloster Eberbach Dış Mekan
Hotel Kloster Eberbach Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Kloster Eberbach
Kloster Eberbach Rhine-romantic Route, Eltville am Rhein

Eltville am Rhein bölgesindeki Hotel Kloster Eberbach konaklamanızda, Rhein-Taunus Nature Park ve Eberbach Manastır Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Robert Weil Şaraphanesi ile 3,3 mi (5,4 km) ve Konigin Victoriaberg Şaraphanesi ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Pfortenhaus, Hotel Kloster Eberbach misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Eltville am Rhein bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11765 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x