Hotel Kremleff

Pashkovskiy
Hotel Kremleff Öne Çıkan Resim
Hotel Kremleff Dış Mekan
Hotel Kremleff Kahvaltı
Hotel Kremleff Yerinde Yemek
Hotel Kremleff Banyo Tipleri
Image More +30 fotoğraf
Hotel Kremleff
Ulitsa Machugi 142 , Pashkovskiy

Krasnodar bölgesindeki Hotel Kremleff misafirlere eğlence bölgesinde, Kuban Postal Museum ve Krasnodar musical theatre of " Premiere" Creative Group named after L. Gatov 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Creative Association "Premiere" ile 2,3 mi (3,7 km) ve Theater for Young Spectators ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x