Hotel Kontiki

Etruscan Sahili, San Vincenzo
Hotel Kontiki Öne Çıkan Resim
Hotel Kontiki Dış Mekan
Hotel Kontiki İç Mekan
Hotel Kontiki İç Mekan
Hotel Kontiki İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Kontiki
Via Umbria, 2 Etruscan Sahili, San Vincenzo

San Vincenzo bölgesindeki Hotel Kontiki konaklamanızda, Spiaggia di Rimigliano yakınında ve Parco Archeominerario di San Silvestro ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Marina di San Vincenzo ile 1,2 mi (2 km) ve San Vincenzo Köpek Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x