Hotel Il Delfino

Etruscan Sahili, San Vincenzo
Hotel Il Delfino Öne Çıkan Resim
Hotel Il Delfino Dış Mekan
Hotel Il Delfino Dış Mekan
Hotel Il Delfino Dış Mekan
Hotel Il Delfino İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Il Delfino
Via Cristoforo Colombo 15 Etruscan Sahili, San Vincenzo

San Vincenzo bölgesindeki Hotel Il Delfino konaklamanızda, Spiaggia di Rimigliano ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Marina di San Vincenzo ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Parco Archeominerario di San Silvestro ile 0,6 mi (1 km) ve Bibbona Beach ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Hotel Il Delfino misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x