Hotel Kennedy

Rimini Coast, Lido di Savio
Hotel Kennedy Genel
Hotel Kennedy Öne Çıkan Resim
Hotel Kennedy Dış Mekan
Hotel Kennedy Dış Mekan
Hotel Kennedy Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Kennedy
Via Cesena 6 Lido di Savio Rimini Coast, Lido di Savio

Hotel Kennedy misafirlere Ravenna bölgesinde, plaj yakınında, Pineta di Cervia - Milano Marittima ve Papeete Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirabilandia ile 6,1 mi (9,8 km) ve Le Siepi Cervia ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x