Bahamas

Rimini Coast, Lido di Savio
Bahamas Genel
Bahamas Genel
Bahamas Öne Çıkan Resim
Bahamas Dış Mekan
Bahamas İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Bahamas
8 Via Cesena Rimini Coast, Lido di Savio

Ravenna bölgesindeki Bahamas misafirlere Papeete Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Adriatic Golf Club Cervia golf kulübü ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Casa delle Farfalle ile 5,8 km (3,6 mi) ve Mirabilandia ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede.

Bahamas, Bahamas misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 41 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x