Hotel Kasha

Karaib Adaları Kıyısı, Puerto Viejo
Hotel Kasha Genel
Hotel Kasha Öne Çıkan Resim
Hotel Kasha Dış Mekan
Hotel Kasha Dış Mekan
Hotel Kasha Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Kasha
Playa Chiquita, Ruta 256 Karaib Adaları Kıyısı, Puerto Viejo

Puerto Viejo de Talamanca bölgesindeki Hotel Kasha misafirlere okyanus kıyısında, Playa Chiquita ve Playa Cocles ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Punta Uva Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Grand Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Hotel Kasha misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Habitacion Superior Cuadruple (2 Camas Dobles)
Room
Habitacion Estandar (1 Cama Doble)
Room
Habitacion Superior Familiar (3 Camas Dobles)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x