Hotel Karam Palace

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Hotel Karam Palace Genel
Hotel Karam Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Karam Palace Dış Mekan
Hotel Karam Palace İç Mekan
Hotel Karam Palace Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Hotel Karam Palace
Avenue Moulay Rachid Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Ouarzazate bölgesindeki Hotel Karam Palace konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kasbah Taouirt ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Atlas Film Corporation Studios ile 0,4 mi (0,7 km) ve Oasis Fint ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Atlas yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

147 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x