Hotel Kan Kaw

Yangon Region
Hotel Kan Kaw Genel
Hotel Kan Kaw Öne Çıkan Resim
Hotel Kan Kaw Dış Mekan
Hotel Kan Kaw İç Mekan
Hotel Kan Kaw Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Kan Kaw
No 93 A Hnin Si Gone Street Ahlone Township , Yangon Region

Yangon (Ahlone) bölgesindeki Hotel Kan Kaw misafirlere Merkez İş ve Ticaret Bölgesi ve Myanmar Ticaret ve Sanayi Odası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel City Mall St. John Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Myanmar Ulusal Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin Japon mutfağı alanında uzman restoranı Kamakura misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x